Ontdek het moois van de Veluwe comfortabel en makkelijk met Edwin Fietsverhuur!

  • Home
  • Blogs
  • Ontdek het moois van de Veluwe comfortabel en makkelijk met Edwin Fietsverhuur!

Veluwe met Kinderen

Deze blog is geschreven door Linsey van Veluwe met Kinderen. Zij en haar gezin bezoeken veel plekken op de Veluwe om te kijken of het leuk en geschikt is voor gezinnen met kinderen. Vind hieronder haar verslag!

Edwin Fietsverhuur

Ontdek het moois van de Veluwe comfortabel en makkelijk met Edwin Fietsverhuur!

Ontdek de veelzijdigheid van de Veluwe op de meest comfortabele manier mogelijk – met Edwin Fietsverhuur! Bij Edwin Fietsverhuur is er speciale aandacht voor gezinnen en bieden ze een fietsverhuurservice die perfect aansluit bij jouw vakantie op de Veluwe.

Ontstaan 

Edwin Fietsverhuur is ontstaan vanuit een passie voor het ontdekken van nieuwe plekken door jarenlange ervaring in het buitenland. Na een periode in het buitenland, bracht Edwin zijn expertise terug naar Nederland. Hier heeft hij zich eerst gevestigd in een fietsenwinkel in Voorthuizen, om later zijn horizon te verbreden op het prachtige Terschelling. Daar ontstond het idee om fietsen op locatie te bezorgen, wat leidde tot het ontstaan van Edwin Fietsverhuur op de Veluwe.

Waarom Edwin Fietsverhuur

Wat maakt Fietsverhuur Edwin uniek? Ze begrijpen dat vakanties draaien om gemak en beleving. Daarom bieden ze een service aan die jou en je gezin in staat stelt om de Veluwe op een onvergetelijke manier te verkennen, zonder gedoe.
Want hoe makkelijk en comfortabel is het voor jou en je gezin om vanaf jouw vakantieadres fietsen te huren en bezorgd te krijgen? Je stapt vanaf je vakantiewoning direct op de fiets en het grote genieten kan beginnen.

Stap op de fiets en laat je betoveren door het prachtige landschap en charmante dorpjes die de Veluwe te bieden heeft. Met Fietsverhuur Edwin ervaar je de vrijheid om op je eigen tempo te verkennen, terwijl je geniet van quality time met je gezin. Wist je dat ze je ook kunnen adviseren over de leukste routesvoor jou en je gezin? Met genoeg leuke stops voor onderweg zodat ook de kleine vakantiegenieters plezier beleven aan de fietsrit.

Edwin fietsverhuur gezin

Divers aanbod huurfietsen

Het aanbod aan huurfietsen bij  Edwin Fietsverhuur is verrassend groot. Of je nu kiest voor een sportieve route op de Veluwe met een mountainbike of gezellig samen één van de tandems wilt uitproberen; je vindt het hier. Uiteraard ontbrekend de elektrische fietsen, de elektrische bakfietsen en de gewone fiets ook niet in het assortiment. Op de website van vind je het complete aanbod aan fietsen.

Edwin Fietsverhuur elektrische bakfiets en elektrische fiets

Edwin Fietsverhuur: gemak en beleving op de Veluwe

Kies voor gemak, kies voor beleving. Kies voor Edwin Fietsverhuur op de Veluwe. Ze bedienen vooral de regio rondom Voorthuizen, Nijkerk, Putten en Barneveld, maar zijn altijd bereid om jouw vakantie nog onvergetelijker te maken, waar je ook verblijft op de Veluwe. Dit geldt vanaf fietsverhuur voor 2 dagen of meer. Neem contact op en laat je informeren over alle mogelijkheden.

Edwin Fietsverhur

Meer informatie:

Website: www.edwinfietsverhuur.nl
Email: info@edwinfietsverhuur.nl
Tel nr: 06- 36112931
Adres: Woudweg 14, 3862 PN Nijkerk