ONTDEK-DE-VELUWE-MET-EEN-GEHUURDE-ELEKTRISCHE-BAKFIETS-Edwin-Fietsverhuur
https://www.edwinfietsverhuur.nl/wp-content/uploads/2023/10/edwinfietsverhuur-sticker-homepage-NL.png

Fietsen op de Veluwe!

Onze fietsverhuur heeft Urban Arrow en Qivelo elektrische bakfietsen, Gazelle elektrische fietsen, toerfietsen, kindermountainbikes en (kinder)tandems. Reserveer uw fiets en maak u klaar voor een onvergetelijke vakantie!

 

Fietsen bezorgen we in Voorthuizen, Putten en Nijkerk

 

Elektrische (Bak)fietsen bezorgen we op de Veluwe en in Zeewolde

Edwin Fietsverhuur is dealer van Urban Arrow voor verhuur en verkoop. Deze elektrische bakfiets is absoluut de topper in zijn klasse. Mocht u overwegen een Urban Arrow aan te schaffen, dan kunt u hem eerst voor max twee weken huren. Bij aanschaf hoeft u de huurprijs dan niet meer te betalen. Huren kan tijdens de vakantie of aan huis.

De bewegingsvrijheid die je met een elektrische bakfiets als de Urban Arrow in huis haalt is echt een verademing. U kunt de kinderen, boodschappen of de hond gemakkelijk meenemen. De ervaring leert dat kinderen het heel leuk vinden om in de bak te zitten.

Het contact en de interactie die je met je kinderen hebt tijdens een rit in de Urban Arrow Family is volledig anders dan dat tijdens een ritje met de auto. De kinderen zitten altijd voor je, zodat jij precies kan zien wat ze doen, waar ze naar wijzen, wat ze mooi vinden en of ze wel een beetje lief zijn voor elkaar. De verlaagde zitpositie van de kinderen zorgt tevens voor een laag zwaartepunt. Dit heeft een positief effect op de wegligging en het evenwicht dat je ervaart met de Family. De buis rondom de bak en de bak van EPP kunststof vormen samen een beschermende barrière rondom je passagiers en bagage. Dankzij de ondersteuning merkt u weinig van het extra gewicht.

Een Urban Arrow is meer dan een som van onderdelen. Je kunt er bijna alles mee doen wat je ook met de auto kan. Zelfs sneller, leuker en actiever. En geen parkeerkosten. Kenmerkend voor de Urban Arrow is de typisch Nederlandse zitpositie. Je zit rechtop op de fiets en kunt dus zeer goed om je heen kijken en het andere verkeer in de gaten houden. Je kan door deze positie ook gemakkelijk met je voeten bij de grond als je een stoplicht tegenkomt. 

Met de krachtige Bosch motor is de Urban Arrow fluisterstil in gebruik en biedt het de ondersteuning die je verwacht. De motor detecteert hoeveel kracht je zelf op de pedalen zet en versterkt vervolgens jouw kracht. Dat voelt als een stevige wind in de rug. Het Kiox display toont de informatie over jouw huidige en gemaakte ritten. Om veilig tot stilstand te komen, kun je rekenen op de betrouwbare schijfremmen. Alle Family modellen zijn standaard uitgerust met een bankje en twee driepuntsgordels. Fietsen maar!

Edwin Fietsverhuur

Ons bedrijf is begonnen met een passie voor fietsverhuur. Mensen blij maken en goede ondersteuning leveren, dat is wat wij doen. Een goede fiets is onmisbaar op de Veluwe! U bent mobieler als te voet en ziet veel meer als met de auto. Wij geloven ook, dat elektrische fietsen een goede ontwikkeling zijn, die mogelijkheden bieden aan verschillende doelgroepen. Zolang u er verantwoordelijk mee omgaat. Veel plezier op de Veluwe en tot snel!