https://www.edwinfietsverhuur.nl/wp-content/uploads/2023/10/edwinfietsverhuur-sticker-homepage-NL.png

Fietsen laten bezorgen op de Veluwe!

Onze fietsverhuur heeft Urban Arrow elektrische bakfietsen, Gazelle elektrische fietsen, toerfietsen, kindermountainbikes en (kinder)tandems. Reserveer uw fiets en maak u klaar voor een onvergetelijke vakantie!

 

Fietsen bezorgen we in Voorthuizen, Putten, Garderen en Nijkerk

 

Elektrische bakfietsen bezorgen we op de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug en Zeewolde

Edwin Fietsverhuur is dealer van Urban Arrow voor verhuur en verkoop. Deze elektrische bakfiets is absoluut de topper in zijn klasse. Zowat compleet onderhoudsvrij, erg stabiel, licht en bovendien veilig. Mocht u overwegen een Urban Arrow aan te schaffen, dan kunt u hem eerst huren. Bij aanschaf hoeft u de huurprijs dan niet meer te betalen. Huren kan tijdens de vakantie of aan huis.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze site Edwin Fietsverkoop

 

 

Edwin Fietsverhuur

Ons bedrijf is begonnen met een passie voor fietsverhuur. Mensen blij maken en goede ondersteuning leveren, dat is wat wij doen. Een goede fiets is onmisbaar op de Veluwe! U bent mobieler als te voet en ziet veel meer als met de auto. Wij geloven ook, dat elektrische fietsen een goede ontwikkeling zijn, die mogelijkheden bieden aan verschillende doelgroepen. Zolang u er verantwoordelijk mee omgaat. Veel plezier op de Veluwe en tot snel!